Beta 1


Title Systematisk udvikling af web-baserede systemer
Author Madsen, Søren
Supervisor Hansen, Michael Reichhardt (Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark)
Institution Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark
Thesis level Master's thesis
Year 2005
Abstract I forsøget på at forbedre udviklingen af web-anvendelser og undgå ad hoc løsninger, er mulighederne for automatisk at generere en web-anvendelse undersøgt. Til dette formål er en ikke-triviel web-anvendelse med en høj grad af datamodellering blevet brugt som case study. Kravet til de udviklede værktøjerne er, at de skal kunne generere web-anvendelsen automatisk på baggrund af en specification af systemet. I dette speciale er der udviklet værktøjer til generering af web-baserede systemer på baggrund specificationen. Ud fra specificationen genereres der et relationsdatabaseskema med tilhørende integritetsbegrænsninger og basale brugerfunktioner til kommunikation med databasen. Der er udviklet generiske funktioner til anvendelse af generering af en grænsefladen til databasen på baggrund af typerne i specificationen. Da den behandlede web-anvendelse er et typisk eksempel på et web-baseret system, er det vist at værktøjerne vil kunne modellere en bred vifte webanvendelser.
Imprint Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU : DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark
Pages 160
Keywords web-baserede systemer; databasedesign; automatisk generering; typesystem; prototype
Fulltext
Original PDF imm3858.pdf (1.19 MB)
Admin Creation date: 2006-06-22    Update date: 2012-12-19    Source: dtu    ID: 185855    Original MXD