Beta 1


Title Layout engine
Author Serif, Ercan
Supervisor Hansen, Michael Reichhardt (Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark)
Institution Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark
Thesis level Bachelor thesis
Year 2005
Abstract Dette projekt består af to hovedpunkter, hvoraf den første består af analyse og design af en Java applikation, der kan generere et Swing vindue baseret på en given XML specifikation. Ved hjælp af XML defineres der et nyt sprog, hvis opgave vil være at beskrive indholdet af et vindue, til brug for Maconomy. Sprogets bestanddele kan defineres ved hjælp af et DTD eller et XML skema. Dernæst skal der findes en passende tool, til at parse XML dokumentet med, og her er valgmulighederne DOM, SAX eller JAXB. Efter en nærmere undersøgelse af de ovennævnte tools, vælges de bedst egnede til opgaven. Som det sidste ønsker Maconomy at eksperimentere med selve layoutet af et Swing vindue, hvor der blandt andet vil blive kigget på Look&Feel, skrift type, skrift størrelse og borders. Det andet hovedpunkt består i at implementere og teste sådan en applikation, som også skal vaere tilgængelig via Java web Start.
Note Thesis not public available.
Imprint Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU : DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark
Admin Creation date: 2006-06-22    Update date: 2012-12-17    Source: dtu    ID: 185994    Original MXD