Beta 1


Title Sags- og dokumentstyringssystem
Author Al-Mubaraki, Nawar
Supervisor Høgh, Stig (Software Engineering, Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark)
Nyborg, Mads (Software Engineering, Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark)
Institution Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark
Thesis level Bachelor thesis
Year 2009
Abstract Formålet med dette projekt er at udvikle et web-baseret system som håndterer diplom IT studerende i DTU som har Ingeniørpraktikken som et obligatorisk kursus. Den studerende skal udføre praktikken i en virksomhed i min. 20 uger hvorefter, skal den studerende også gennemføre et eksamensprojekt som også foregår i samme virksomhed som praktikken. System skal kunne håndtere både praktikkens og eksamens forløb som består af oprettelsen af sager med tilknytning af bruger og vejleder samt udfyldning og godkendelse af standard dokumenter. Der lægges vægt på at de skal være nemmere at kommunikere med de studerende via et meddelelsessystem samt autogeneret /selvdefineret e-mail. Systemet skal gøre det nemt at håndtere forløbet i alle aspekter. Igennem de 5 måneder der er sat til bachelorprojektet, har jeg udviklet et system som opfylder kravet til at drive og håndtere den ovennævnte periode.
Series IMM-B.Sc.-2009-27
Fulltext
Original PDF bac09_27.pdf (1.71 MB)
Admin Creation date: 2009-09-02    Update date: 2009-09-02    Source: dtu    ID: 249635    Original MXD