Beta 1


Title Dokument- og Sagsstyringssystem
Author Nissen, Mads
Supervisor Nyborg, Mads (Software Engineering, Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark)
Høgh, Stig (Software Engineering, Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark)
Institution Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark
Thesis level Diplom thesis
Year 2010
Abstract Dette projekt er udført fordi IMM ønsker et ’Dokument- og Sagsstyringssystem’ der kan lette administration af studerendes praktikophold og eksamensprojekter. Den nuværende administration af praktik og eksamensprojekter foregår ved brug af Campusnet, der ikke er beregnet til denne administration. Dette resulterer i at administrationen ofte er langt mere besværlig end den ville være i et målrettet system. Projektet er udført efter en Unified Process model, hvor der har været fokus på use cases og iterativ udvikling. Der er anvendt udvalgte UML artefakter til at modellere systemet. Det udviklede system er implementeret som en Java webapplikation baseret på Apache Wicket. Det anvender en relationel model der er implementeret i en MySQL database og ORM frameworket Hibernate anvendes for at lette datatilgang til databasen fra webapplikationen. Det udviklede system opfylder de funktionelle krav for kerne-områderne i det ønskede system. Ikke alle use cases er integreret inden for projektets rammer, men systemets opbygning og dokumentation gør det nemt at fortsætte arbejdet.
Imprint Technical University of Denmark (DTU) : Kgs. Lyngby, Denmark
Series IMM-B.Eng.-2009-36
Fulltext
Original PDF dip09_36.pdf (1.04 MB)
Admin Creation date: 2010-01-15    Update date: 2010-10-28    Source: dtu    ID: 256495    Original MXD