Beta 1


Title Sagssystem i Microsoft Dynamics Nav
Author Hansen, Mathias
Supervisor Høgh, Stig (Software Engineering, Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark)
Nyborg, Mads (Software Engineering, Department of Informatics and Mathematical Modeling, Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark)
Institution Technical University of Denmark, DTU, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark
Thesis level Bachelor thesis
Year 2010
Abstract Det vil blive analyseret, hvorvidt det er muligt at udvikle et sagssystem i Microsoft Dynamics Nav til styring af praktikforløbet for diplomstuderende ved IMM, DTU i forhold til processtyring og brugerrettigheder. For at kunne kortlægge kravene for sagssystemet vil der blive foretaget en identifikation af hvilke aktører, der eksisterer i forbindelse med sagsforløbet. Aktørerne iværksætter og vedligeholder forskellige hændelsesforløb, Use Cases, under praktikforløbet, og disse vil blive afdækket i rapporten for derved at kunne præcisere kravene til systemet. I forbindelse med verifikation af datasikkerheden vil der blive redegjort for databaseopbygningen og det overordnede design af løsningens grænseflade. Det vil desuden blive fremlagt, hvordan løsningen er implementeret og testet. Information omkring tilgang til systemet vil blive oplyst i forbindelse med beskrivelse af testene. Efterfølgende vil der blive foretaget en diskussion af løsningens tilstrækkelighed i forhold til mulige udvidelser, og i sidste ende afsluttes rapporten med en sammenfattende konklusion over det samlede projektet.
Imprint Technical University of Denmark (DTU) : Kgs. Lyngby, Denmark
Series IMM-B.Sc.-2010-36
Fulltext
Original PDF bac10_36.pdf (2.73 MB)
Admin Creation date: 2010-09-06    Update date: 2010-10-28    Source: dtu    ID: 266539    Original MXD